tråkig helg, fett söt

Jahopp, så sitter man här igen!
Jag har nog haft min livs tråkigaste helg, och jag menar verkligen min livs tråkigaste! Lyssna bara hur det låter, i fredags så satt jag i lagmanshallen och tråkade, vid halv 10 gick jag hem till hjärtat och mös&sov. Vaknar upp och tänker, va fan händer idag? och jag fick det besvarat ganska snabbt; INTE ETT SKIT! Jag åkte iaf på J20 matchen med johan&marie, nått kul iaf! På kvällen satte vi oss och heckade hos ella till typ, 3 på natten? fifan så tråkigt
Idag har jag haft en någorlunda bra dag, den förkortas med 3 ord och det säger ju sig självt: stan, a-lagsmatch, philip.
Det är alltid lika jävla tråkigt att åka hem från honom, och speciellt på söndagskvällar. För då vet jag vad som väntar! En vecka av längtan & jobbig skola. Men ikväll kändes det extra jobbigt, kanske för att vi inte träffats så mycket som vi brukar göra på helger?
Nu ska jag kolla avenyn sen sova!

FETT SÖT




kort inlägg

Idag blir det ett väldans kort och snabbskrivet inlägg! 
provet gick asbra idag
ikväll blir det fotboll på lagman
men först dusch

PUSS&HEJ 

kämpa på!

Jävlar i havet vad mycket jag har i skolan nu!
shA prov imorn
matteprov måndag
svenska läxa, IOS läxa, engelska läxa tisdag
bkf torsdag
+
att jag inte lämnat in dagboken från APUn, idrottsuppgiften, referatet eller förra veckans matteläxa heller!
FY MALIN!
Men jag tar saker&ting i min tid, och då kan det ta ett jävla tag vill jag lova. Jag har varit i linköping efter skolan med hedvig idag, ganska tur ändå.. för när vi kommer till cubus så är det -30% på ALLA kläder i hela butiken, vilket innebar att jag fick med mig ett par ljusa jeans, en tröja och en t-shirt, yes! Imorn är det redan fredag och helgen inte planerad? katastrof! Men nåt brukar ju alltid finnas. Jag hoppas på IDOL hos hedvig som vi hade nån tanke om? och sen en myskväll&natt hos hjärtat skulle inte sitta fel! Men det är sånt som märks imorn. Nu måste jag nog plugga eftersom jag inte börjat och klockan är 21.00 snart, kanske dags att sätta igång? Men först blir det en mysdusch igen, men ljus och musik. KÄNN PÅ DEN NI!

jag är glad



3 underbara månader

Jag måste kommit in i någon slags gladperiod!? Jag har varit glad varenda dag i en vecka typ! Det är ju inget negativt men nåt måste det ju va haha. Igårkväll var jag hos min bästa philip, alltid lika mysigt & skoj! Sov där och det innebar ju också att man vaknar upp brevid världens bästa och det kanske föresten var förklaringen till varför jag haft en bra dag. Vi kollade på tv & mös sen åkte jag och haltalotta (felicia) ner till stan och åt. Mötte hedvig gjorde vi också!
Jag fick ( som jag nästan alltid får när jag har pengar ) köpmani och var verkligen tvungen att handla något, men som alltid:
När jag inte har pengar, hittar jag alltid nåt.
När jag har pengar, hittar jag aldrig nåt.
Så jävla typiskt, men jag får nog med mig mormor&morfar till linköping imorn och då jävlar mallan! Bara för att jag var glad och hade julkänsla över snön igår så ska den såklart försvinna bara sådär :( men jag får hoppas på en vit jul iaf! Pengar kommer den 30e också, vilket vi ser fram emot?!! Men dom pengarna går bara till julklappar den här månaden så pengarna tar nog slut ganska snabbt eftersom jag redan planerat vad jag ska hanlda! Nu ikväll ska jag på
hockey. Men nu först blir det en låååång varm dusch med ljus & music!
Idag har jag och philip 3månader med, tiden går sakta. Det känns som vi varit tillsammans i 1år ungefär. Fast jag tar det som vi varit tillsammans sedan februari eftersom vi ändå träffade varanda under tiden vi gjorde slut. Men som sagt, 3 månader är bättre än inget helt klart och jag hoppas på många fler!
Jag älskar dig!





gladmallan!

Idag är jag sådär glad igen, har en sån jävla bra dag så det är inte sant! Inga jobbiga lektioner, slutade tidigt, bra väder, träffar hjärtat ikväll, lediga imorn.. är inte bara det tillräckligt? Just nu sitter jag uppe hos hedvig och har hur mysigt som helst. Hon sover ioför sig men det gör inget haha. De har satt upp stjärnorna istan, och det är mycket snö & jag lyssnar på jullåtar, what a feeling alltså!
Nu snart ska jag hem och duscha & göra mig iordnig lite. Sen blir det en myyyys natt & kväll med bästa philip :)
Ella berättade också nyss att kim fått körkort, grattis kim!



NU: ska jag sätta mig i hedvigs fönster och kolla på folk!

ps, hedvig är sötast när hon sover!

hungry eyes

Jag har skaffat blogg, BRA MALIN!
Världen utvecklas ju och det känns faktist som om alla har blogg utan typ, jag? Men nu så! Nu får jag ju bli lite kreaktiv och uppdatera varje dag ( försöka iaf ), skriva om intressanta saker och så, skaffa många trogna läsare haha. För det är väl det en blogg går ut på? Ja,ja nog om detta!
Nu har jag precis varit och tränat, vilket var lika skönt som alltid. Det är så sköööönt att träna själv och bara känna sig så jävla duktig när man kommit hem! Imorgon har vi världens slappaste dag i skolan och det älskas vill jag lova, träffar också hjärtat imorn! Och onsdag studiedag, KAN DET BLI BÄTTRE?
 

Jag kan också upplysa alla om att idag är det bara en månad kvar till julafton! Och vem längtar inte till allt julmys, julklappar, nyår lixom?






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0